En snabbis på tunapark!!!

Idag så är jag hemma med min sjuka dotter. Hon är dock lite piggare men vill att hon ska vara frisk till helgen. Tänkte bara visa hur hon såg ut i går när hon sov in 4 timmar och åt glass till lunch.


Snacka om ytslagen hjälte!!!!

Idag är hon som sagt piggare. vi började dagen med banan i soffan och sen en massa böcker. Vi åkte klockan 09.58 mot Tunapark för att köpa present till svärmor/farmor. Vi hittade en fin sak och så köpte vi en klänning till Alice. Vi passade också på att fika. Macka och mjälk!!!


Efrer tuna blev det Coop och Systemet. alice somnade i bilen hem och sover över lunchen idag oxå. hon får äta när hon vaknar. Hon har i dag tagit kort på sin mor, se så fint!!!


Måste göra ett röj här, fy så det ser ut. Man gör inget annat än att städa och städa. Förresten jag klarade tentan!!!

hej svejs




 

Gud så det ser ut!!!!!

Här hemma ser det ut som ett rövhål. Saker överallt. Vi var ju på IKEA i går och inhandlade massor, som vanligt. Nu håller Magnus på att mäta ut, sätta ihop osv. han ska borra i morgon 19 hål. När jag hämtatde Alice på dagis igår så var hon hängig men vi åkte ända. Hon lekte och hade skoj men när vi satte oss i bilen för att åka hem sov hon. När vi kom hem så hade hon 39 graders feber. Stackars!!! I dag var hon och jag hemma. Sov jätte dåligt under natten så när Magnus gick upp klockan 05 så var jag hel dö. Alice satt i våran säng och tittade på tv JÄTTE länge. Hon låg över mig, på min mage och ansikte. Mer sova mamma!!!! Men inte somnade hon. Sen lekte vi med lera, lade pussel och ritade i hennes bamse ritblock. När vi skulle äta så bara skrek hon, rusade in i soffan och somnade. Hon sov i fyra timmar, gick knappt att få liv i henne. Sen åt hon en piggelin, bra lunch!!!! fast hon är feberfri men vi stannar ändå hemma hela veckan. Vill att hon ska vara pigg i helgen då hon fyller år.

Idag har jag haft ett grymt godissug och det gick inte att stå emot, åt både smågodis och chokladbollar. Fy på dig!!! Det gick bara inte att motstå. Men jag har ju tränat, hade pass, spinn/box. Det var skoj å jag blev svettig. Nu ska jag föröka komma i säng och hoppas på att jag får sova i natt. Kram på er alla så försöker vi med bilder imorgon!!!

Lördag och film i soffan!!!

Den här dagen har gått fort. Vaknade vid 12 tiden och var så trött, somnade snabbt om. Vaknade piggare vid 13.15. Gick upp, åt lunch coh tog en kort promenad. Alice sov skönt i sin vagn efter en hel dag med sin pappa i badhuset. När jag kom hem åkte jag en kortis till Willys för att hadla saker till det kommande bullbaket. När jag hade betalt och allt hade jag missat jästen. Det var bara att gå in och stå i kö igen. När jag kom hem fanns det inte en kotte här men det var inte så svårt att gissa vart de var, hos grannen. Gick dit men vi fick snabbt gå hem eftersom Magnus fick en allergiskreaktion mot deras söta små katter. Väl hemma igen blev det baka av. alice med sin snoriga näsa och hennes mamma. Catto fick komma in för att visa sin "bullsnurr". Bullarna blev jätte fina. Tack!!!!!


Undrar förresten hur snabbt barn igentligen lär sig. Tror nog att alla barn vet hur en telefon funkar när de kommer ut genom mammas mus. Alice är världsvan vid detta laget. Kolla bara:

Nu ska jag blöta ner min stora kropp och mysa med maken. Hoppas ni snart tittar in igen. Hej hej.

Trött!!!!

Jag har knappt sovit i dag, ALLS!!! Är så jävla trött. Ska ju jobba natten. Men men det är bara att bita ihop. Nu sitter maken här bredvid och babblar om telefoner. Bla bla bla!!!! Han och svärfar gjorde ett byte för några månader sedan. Magnus fick då en större och klumpigare telefon men med en bättre kamera. han ångrar sig och vill ha tillbaka sin mindre telefon. alice sover och det var inga protester. Får se nu när hon vaknar. Ha ha magnus är ju själv i natt. Fattar inte hur jag kan vara så Jävla hungrig hela tiden???? Åt middag 18.00 och nu går jag snart ihjäl. Blir nog fil och flingor. kanske hinner skriva i natt.

Vi provar så här istället!!

HTML:

Gå in på denna länk!!!!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=153375

Så får jag lite poäng och ni chans till gratis kläder.

I dag ska jag jobba!!!

Känns som jag inte jobbat på jätte länge. Skulle ju ha jobbat i9 måndags men då var jag ju sjuk. Nu mår jag bättre. Bara lite ont i halsen. I morse väcktes  vi klockan 05.15  av att Alice sa MAMMA!!!! hon stod lutad över våran tunna i övrehallen och sov, utan blöja och allt. Den hade hon själv tagit bort men inte orkat gått in till oss. Men ni ska inte tro hon somnade om. Rätt jobbigt att gå upp så tidigt. Då blir man rätt avis när grannarna måste ställa klockan på ringnin vid 7 för att komma i tid till dagis. Det är INTE vårat problem. Snarare tvärt om. Vad ska man göra i 5 timmar tills det är dax att gå till dagis????? Fy vale!!!!! Ja ja vi ritade som vanlig och skrek som vanlig. När vi väl ska gå till dagis har alice redan varit vaken i 5 timmar och skulle igentligen behöva sova. Suck!!! Men det här gjorde vi ivarjefall.

Tvättade oss efter frukost, lekte med kameran och klädde på oss och dockan inför dagis!!!

I helgen är vi lediga, ska baka bullar och annat gott inför Alice födelsedag. Sen ska vi kanske ner i förrådet och rota. Har en byrå där som kanske ska stå i gästrummet. Men ni ska bara se hur det ser ut i källaren. Man kommer knappt in med foten. Fast min älskade man brukar vara expert på att få fram saker och att få in saker så det går säkert bra. Det där lät ju lite konstigt men jag menar i trånga utrymmen, ha ha. Ja ni vet vad jag menar. Ska förssöka få bort julgardinerna i köket och sätta upp de gamla gadinerna. De4t går fort men man är ju så slö. Ska snart sova så jag pallar med natten. Så hej svejs och på återseende.

Då var det klart då!!!

Nu är det gjort, den sitter där och går inte att ta bort. Det gjorde inte så ont som jag trodde men visst kändes det. Det tog 15 minuter och den smärtan klarar man ju av. ja ja nu kan man inte göra något åt det och jag är nöjd.
Känner mig piggare nu på kvällen. Fortfarande ont i halsen men annars så. Ska nog krypa ner i sängen och kolla på en film. I morgon ska jag jobba och slita. Väntar dessutom med spänning på resultatet på tentan jag skrev för två veckor sedan. Håller tummarna!!!!

När jag hade hämtat Alice på dagis gick vi hem till Catto och myste. alice fick pannkaka med sylt och grädde. Hon åt 2 st. Mycket för hennes lilla mage. Hon ville som vanligt inte gå hem men mamma var ju hungrig och ville ha mat så bhem gick vi. Som tur va hade Catto försett oss med mat. en jätte god kycklingryta. Tack tack!!! Tur att det bara är en vecka till lön., Dessutom fyller Alice 2 år nästa söndag, tänk va tiden springer iväg. jag ska nog gå och vålgästa min man i duschen så hej svejs.

Jag blir nog aldrig frisk!!!

Vaknade i morse och kände mig febrig. 38 grader, inte bra alls. Gick upp med Alice som vaknar tidigt, som ni vet. Fy va jobbigt ville bara sova. Vi lekte med vatten, målade, klädde av och på dockor å bråkade när vi skulle till dagis, som vanligt.  Jag är sååå trött men hinner inte sova. Ska ju tattuera mig om några timmar. Ja ja hoppas det går bra. Här är busungen när vi målade!!!


Bättre men inte bra!!

Vaknade i morse med världens huvudvärk men ingen feber. Gud så jobbigt att ha så hög feber. Alice är på dagis i dag också så jag kan vila. Är absolut inte pigg. Fast det känns ju rätt bra när man bara ligger i sängen, går till toa och sedan lägger sig i soffan. I morgon gäller det, då ska jag märka min kropp för alltid. Lite nervöst är det ju allt. Hoppas det blir bra och att jag inte ångrar mig. Ska snart hämta underbara, söta,duktiga och härliga Alice. Hon kommer med plåster och Alvedon till sin sjuka mamma. Säger och pekar på huvudet  -Mamma ont. Plåster!!!!! Jag älskar henne så det gör ont. Sen har vi mun UNDERBARA man som ställer upp till 100% vad skulle jag göra utan honom???? Jag älskar er båda så mycket.

40graders feber!!!

Ja det är inte alls roligt. Så fort man reser sig känns det som man ska svimma. Alice är på dagis men hur jag ska orka hämta henne och  ta hand om henne hela kvällen förstår jag inte. Hoppas hon är trött och vill titta på tv. åt lite glass till luch, en stadig måltid men det var det enda jag var sugen på. Har så JÄVLA ont i halsen. Fy för att ha så hög feber, det har jag inte haft sedan jag var barn. Nä nu måste jag lägga mig ner. kanske skriver mer senare.

Jag är sjuk!!!

ja det är sant, jag är sjuk. Ont i halsen,ryggen,huvudet,nacken och magen. Och då skan man inte snacka om hur trött jag är. Ska nog snart gå och sova. Jag ska ju jobba imorgon men vi får väl se. Trist att behöva ta en karensdag. Idag var jag och alice och badade i badhuset. helen och amanda var också med. alice tyckte det var JÄTTE skoj. Hon skrattade så hon tjöt. När vi kom hem så var jag helt slut, däckade i sängen då var klockan 14. Gick upp 18 för att äta. Nu sitter jag här men ska nog spela lite tv spel. Hoppas jag blir frisk tills imorgon. God natt!!

Trött igen!!

Vi var ute och lekte med alice före lunch. Så här trött var jag då!!!

Trött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej å hå va trött jag är. Var ju hos grannarna igår. Alice somnade 23.00 i min famn. 4 timmar senare än hon brukar. Tror ni hon sov 4 timmar längre??? Nej klart hon inte gjorde. 05.59 -Mamma!!!! Titta häståponny!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ tänkte jag som knappt hade sovit ett dugg då jag inte kunde somna. Detta kan inte vara möjligt. Vi kom i säng vid 01, så därför är vi trötta. Har doch tränat axlar och bröst med grannen. Ikväll skulle vi ha träffad Madde och Niclas men han blev kvar i Åre längre än planerat. Det betyder mys, godis och tidig sänggång!!!!!. Nu ska jag vara social med grannen som dök förbi.

Ledig hela helgen!!!!

Jobbat i två nätter och är nu ledig i tre dagar!!!!! I kväll sk vi hem till grannarna  (Jenny och Victor). alice bus ungen får härja tills hon stupar. Jag gick nyss upp så jag ska äta, duscha och sedan hämta Alice. Mannen kommer hem vid 17 tiden. Ska bli så skönt att få vara honom nära hela helgen. I morgon så kommer Madde och Niclas hit. Vi har försökt få ihop det i 3 månader men det är svårt när vi alla jobbar inom vården.  Tanken år Tacos och sällskapsspel. Nä nu dör jag snart av hunger. På återssende!!!


Spinning!!!! Svettigt!!!

Jaha då sitter jag på jobbet igen då. Börjar om 40 minuter. Åkte hit direkt efter spinningen. Skulle köra spinn/box men det ville inge så jag hade bara spinning. Jag blev jätte svettig, det var länge sedan. Det är så skönt att svettas, efter ett träningspass alltså!!! I går kväll var jag på Friskis och körde box. Har ont i axlarna idag och i ryggen. Vi hoppas på en lungn och skön natt. Vilket det sällan är här på akuten. Vi kom i säng jätte sent igår. Började disskutera livet och mitt problem med att bestämma mig. Skönt att prata men det är ju skönt att sova oxå. Förresten så var jag och grannen Catto och tränade styrka idag på fm. Armar, känndes oxå bra. Vikten på vågen har börjat att klättra ner igen och det är såååååååå skönt. På återseende!!

Hoppade kursen!!!

JAg pallade inte att åka till Väserås och läsa denna kurs. Säkert mycket bättre än den förra men men. Kanske kan gå nästa vecka. Nästa vecka ska jag tattuera mig. Ofattbart att dagen snart är här. Lite nervös, tänk om jag ångrar mig???? Ska skriva Alice på underarmen. Appropå Alice, hon och jag gick och lade oss på hennes säng å jag sten somnade. Vaknade med ett ryck. Vill ju ha lite egen tid. Hon vaknade 4 i morse och satt och babblade i sin säng till 05. Sedan tröttnade Magnus och sövde henne på något vis. Dessutom har jag så svårt att somna natten efter jag vakatav. Man är liksom inne i fel dygnsrytm. Har mer och mer funderat på att läsa till barnmorska. Ingen lust att ta mer lån men i vissa fall kan man få betalt av landstinget. Ska kolla upp det. Som ni märker så är jag väldigt osäker på vad jag vill med mitt liv. För några månader sedan ville vi ha ett barn till, nu vill jag jobba och tjäna pengar och i nästa stund vill jag plugga. Så vill vi rusta, åka på resa och så fyller vi båda 30 i år. Det behövs en högvinst!!! Laddr nu vär box ui kväll, hoppas det finns någon rolig att boxas mot.

Måndagskvällar är trista!!!

Förr var det ALLTID cityakuten och nu inget vettigt att se!!!!! Jag sitter här vid datorn och är bitter för att magen väller över byxorna. Är dessutom JÄTTE sugen över något gott!!! Glass vore ju inte fel men aj aj!!! Har bokat in mig på Ki Box i morgon å så ska jag själv leda spinn/box på onsdag. Vad hände med platta magar och snygga överarmar. Jo det blev häng buk och sladder armar. Bara sådär över en natt och jag har inte gjort något fel!!! Magnus kröp ner i ett bad just precis nu. Han har så ont i nacken att han inte kan titta åt sidan. Killar och deras krämpor!!! Har i ett svagt ögonblick lovat att massera honom. När ska jag få massage då??? Har beslutat att inte gå nästa kurs. Vill vara med Alice. Hon är ju min lilla ängel och jag vill inte ha henne på dagi8s varje dag. Jag har ju inte skaffat barn för att sätta dem på en instution!!! Lite överdrivet men men. Att Alice älskar att vara på dagis och aldrig vill gå hem är en annan sak. Jag dövar mitt dåliga samvete. Magnus och Alice ska vecka 7 åka tåg till Göteborg. han ringde för att boka så det skulle bli bra med platser. Han pratade säkert 30 minuter med tjejen på SJ. Gissa om han var flörtig??!! Ja ja vad ska man göra, jag är ju bara hans fru tills döden skiljer oss åt. ska nog provspela ett tv spel som jag fick i julklapp. Höres en anna dag. Och Niklas (ambulansen) snart blir det av!!!!!

En lång helg!!!

I torsdags kom mamma hit för att vara med Alice. Den kjvällen tränade jag, skivstång/kondition. Magnus han gick första gången på kickboxning. Tänk att kunna träna samtidigt, helt underbart. När mamma kom så åt vi lunch på stan. Alice åt opannkaka och tallriken blev sop ren. Mer kaka mamma, mer kaka!!!! Gullunge.

Mormor och Alice!


På kvällen skulle jag och Magnus gå på bio men vi stannade hemma och tittade på tv med mamma. Lördagen var hektisk. Vi hade ju öppet hus på gymet. Grannarna hängde på vilket var oväntat. Vi började med att köra hårt i gymet.

Daniel, Magnus och Passi.

Efter det så körde vi DanielsT-Box.


Jag, Magnus och Andreas i full fart!!!

Vi körde oxå spinning och core. En skön dag på gymet. Stress hem för att gå på 2 årskalas. Alice ville INTE lämna mormor men men. Väl hemma igen var det bara att byta om för att åka på fest. Då körde det ihop sig. Stina skulle sätta ppå sig sina svarta byxår och sin nyinköpta tröja. Då upptäckte jag till min förfäran att magen har vuxit. Klämmer ihop byxorna och magen väller över kanten. Får en fin limpa och fy fan!!!!!!! Gissa om jag blev arg. Ni vet hur man lkåter. Fy va tjock jag är, när hände detta, jag följer inte med osv. Typiskt kvinnligt. Ja ja provade ett par andra byxor men i dem kunde jag inte andas och limpan fördubblades. Hur ska jag göra nu????? Det fick bli en för stor kjol och min nya tröja. Vart kom magen ifrån??? Så här såg jag ialla fall ut.
 

Vi var så trötta så vi hängde aldrig med ut. Tog 00.30 bussen hem. Så var sagan slut för denna helg.Har en tuff vecka framför mig och hoppas på att den snart är över och helg igen.

Så!!!

Ja då hade jag skrivit tentan då. Kanske klarade mig på marginalen. Hoppas!!! Efter tentan var jag och tränade. Körde armar och efter det Core. Insåg att när jag gör armhävningar hänger buken ner i backen. Fy va illa!!!!!!! Magnus håller på att lägga Alice så jag passar på att skriva lite. I morgon kommer mamma. Vi ska möta henne på stan och sedan äta lunch. Som alla andra månader är budgeten skral men så är det också januari. ja ja. skriver mer i morgon.

Tenta dag!!!

Idag är den stora dagen här. Har inte öppnat boken idag. Har gett upp. Jag har fikat med grannen. Surfat på Facebook, pratat med mamma, lämnat tjejen på dagis ja och nu sitter jag här. Snacka om bra diceplin. Ikväll efter tentan ska jag trän. Tänkte träna styrketräning för en gångs skull. Det var sååååååååååå länge sedan. Skriver mer i kväll och upptaderar läget efter tentan. Håll alla tummar!!!!

Familjens dag utan mig!!

Ja som ni vet så var Magnus och Alice till Vilsta å åkte pulka. Grannarna var oxå med. Alice ville mest åka med Andreas.


 

Redo för backen!



 

Alice och grannen!



Själv satt jag hemma och pluggade. La ner vid 17. Det går som det går. Det är bara att inse att jag är hel dum!!! IQ fiskmås!!!! ja ja tentan är i morgon 14.30. Ni kan väl tänka på mig??!!


Jag och Alice efter en dag i pulcka backen.

Ja vi åkte pulka i förrgår oxå. Så här fina var vi när vi drack varm saft på altanen!!!

Ensam hemma!!!

Nu har jag skickat familjen till Vilsta och den bästa pulkabacken i stan. allt för att jag ska plugga. Suck!!! Ville ju hellst följa med. Jag packade luch, fika och annat gott att ha med. Grannarna som oxå följde med stod för varma drycker och korvbröd. Alice älskar ju att åka pulka så hioppas hon får en underbar dag. Min motivation att plugga är lika med noll. Varför tror ni att jag sitter här???? Ja ja en liten paus i pluggandet kan inte skada. I går köpte vi en ny tv, inte alls råd med det men ett inpuls köp. 32 tumms LCD tv. Ska ha den i sovrummet för att mest kolla på fil och att lillan ska kunna titta på morgonen så hennes trötta föräldrar slipper gå upp klockan 06. I morse blev det basse och ponny häst (mase och my litle ponny). På torsdag kommer mamma hit från dalarna. Hon ska passa Alice på lördag då jag och Magnus ska leda pass på Worldclass här i stan. Det är öppet hus med massa roliga pass. På kvällen är det "after workaute" på Grappa med massa bra priser i baren för våra medlemmar. PASSA PÅ ATT KOMMA!!!! Passen börjar klockan 11.30. Nej nu måste jag plugga lite. Skriver igen!!!

I dag har jag åkt PULKA!!!

Hej å hå vad jag åkte. backen ligger runt hörnet. Alice var lite motsträvig till att börja med men när hon såg morsan åka blev det andra bullar. Leendet gick från öra tll öra. Magnus var också med, han fick bära uppför backen. Ha ha!!!! Jag läser ju en kurs på högskolan, Metabola syndromet. Fy vad trist, fattar inget, Skulle läsa idag, somnade sittandes. Tenta på onsdag och jag finner ingen energi tll att läsa. Violl ju vara med den lediga familjen!!! Jobbad extra på nyårsdagen. Då var ordingen återställd på akuten. Kaos och propp fullt. Fanns ingenstans att ställ brittsarna. tillslut fanns inga brittsar att ligga på. Jobbigt när ambulansen kom. Man fick be andra att sitta i väntrummet. Våran akutmottagning är opå tok för liten för att kunna ta emot alla dessa patienter. De allra flesta som kommer hör hemma på vårdcentralen. Det är också de som gnäller mest. Vet inte hur många gånger man får förklara att man måste ta hjärtinfarkter före ont i kroppen??!! Helgen har varit tuff med lite sömn. Fredagen var vi hos grannarna och spelade Rockband, jag sög!!! Vi hade gör skoj och kom i säng vid 01. Jag somnade inte förren 03 och Alice vaknade 06. Eftersom jag hade klovat att gå upp med henne var det bara att pallra sig upp. Lördagen kom ett par andra grannar över och vi åt gott och snackade en massa skit. Återigen i säng vid 01 efter att vi har ursäktat oss med att vi MÅSTE sova nu. Så detta har gjort att vi är trötta och sega. Gnäller och är arga på varandra. Tänk att få sova hur länge man vill!!!!! Ja ja jag ska försöka att plugga ett tag till sen måste jag träna lite.