Här är skorna!!!

Så här blev det!:

En dag i taget!!

Ja man får ta en dag i taget när man mår så här. Trött som attan och ont i nacken. Det är dock lite bättre i dag.
Jag ska snart åka och jobba. Fick semester på onsdag. Ska bli jätte skönt. Ska bara vara hemma och fixa lite. rensa i köket och måla på altanen.

Både jag och Magnus är så trötta. oroar oss nog för köks bygge. Hoppas att det går bra. Det fixar vi nog galant. Ja ja så är det.

I går var vi på stan och träffade Martina. Hon  är gravid och ska snart ha barn. Hon tror den ska komma snart. Har dock 4 veckor kvar. Vet hur det var och känndes.

Gravida Martina!!

Det var strålande väder och vi åt lunch och fikade. Köpte även två par skor. ska visa er snart!!! alice passade på att vila när vi fikade lite.


På eftermiddagen hade jag lönesamtal och då var Alice på Magnus jobb. vi var hemma sent och jag var helt slut.

I dag har jag tränat P90X axlar, bröst och ticeps. även mage. Kändes bra. sov en sväng innan vildingen kom hem. Då tog vi oss till skogen men grann tjejen och plockade lite blommor.



Jag var osminkad och snygg. men vad gör det när man bara är hemma och myser??


alice älskar ju Emelie och tvärt om. De är som syskon. Emlan brukar kalla Alice för sin plast lilla syster!!!


Nu ska jag åka och jobba. Skönt att veta att det bara är för en natt!!!

En lång hård vecka!!!

Har inte hunnit med ett dugg känns det som. jobbat 4 pass denna veckan. Träningen har gått skit. Har hunnit med 2 pass med core:
ja inte är man smidig!!! Alice hjälper till!!


Lekt en del med Alice ute i det vackra vädret. Hon älskar ju solen precis som sin mor. Till min  stora glädje!!


I torsdags var vi på alice dagis och fixade med skolgården. Jag och Micke fixade en vatten tunna. Sedan målade jag och "fröken" Magnus en bensinpump. Maken hjälpte oxå till:


Annars så har jag bara haftv ont i nacken och varit sjukt trött. I torsdags när vi kom hem från att ha fixat på dagis somnade jag och alice 21 i våran säng. Sov hela natten till klockan 06 när hon väckte mig. Ska kolla om jag kan ta två semester dagar nästa vecka. Behöver vara hemma och vila lite. Pyssla och dona.

Har nu beställt resan till Warshava. Lite dyrare än planerat men men. Ska bli så skönt att komma iväg. Nu måste jag bara fixa ett pass. Tänk. Jag och Magnus 4 dagar själva och bara mysa. Längtar!!!!!

Ska nu hoppa i sängen.
kram kram

Aj aj aj!!!

Har så himla ont i nacken. Kan knappr vrida huvudet åt sidan. Har tjurnacke. När jag spänner mig, sover dåligt eller stressar svullnar jag upp runt knölen i nacken. Det som hjälper är massage. Har tagit värktabletter men men. Har dessutom sovit dåligt mellan dessa två nätter så jag är som ett lik. Känns ju kul när passet precis ska börja.

Skulle l´ägga mig en stund på kvällen men det enda jag kinde tänka på var hur gärna jag ville träna. Så jag masade mig upp och körde P90X- core. Skit bra pass. Men jag är fortfarande skit trött. Var förbi på Willys för att köpa tamponger, blöjor till Alice och lite gott till natten. Jag glömde det viktigaste. TAMPONGERNA!!! aj aj aj!!!!

Är dessutom förkyld och har ett sår i mungipan som jag snart har haft i 6 månader. Det försvinner aldrig. Ska masa mig till apoteket och kolla om de har någon bra salva. Det blir bara inte av.

Undrar hur jag ska ta mig igenom denna natten??? Mår så dåligt. Trött, snuvig, nack värk, huvudvärk och trött trött!!!!!

ja ja det är bara att bita ihop.

hej hej

En hel ledig helg!!

Tror aldrig jag haft det!!! Fredag så körde Magnus spinning och kom hem sent, Jag och Alice hade grillat så vi käkade kött och potais när Magnus kom hem. Sen satt vi i soffan, käkade godis och snackade om allt.
Lördag åkte vi till IKEA. Alice var hos Norrmans. Vi beställde kök!!!!!!! JIPPI!!!!!!!!! Kvällen var vi till Victor och Jenny. Fick god mat och trevligt sällskap.

I dag har vi pysslat här hemma. Jag och alice var till SILVAN med alla andra rea tokiga människor. Köpte vit färg till altanen. Magnus högtryckstvättade golvet men det blev inte bra. Måste slipa det i helgen. Grannarna var över på våfflor och sedan sov vio lite lunch.

Jag och Alice drog till Barnens hus och köpte en trejuling och en toasitts för att hon ska kunna sitta säkert på toan. Nu på kvällen grillade vi lax och ät ris. Mumms!!!

Jag och Magnus har badat, gjort ansiktsmask och snackat skit. En helt underbar helg.

Ska nu gå och mysa lite till med mannen. Ses knappt i veckan.

P90X har varit skit denna veckan. Inte hunnit alls. Sprang dock i går men vad är det??? Nya tag denna veckan som kommer.

I dag har vi myst!!!

När jag gick upp i dag sken solen fast det blåste rätt kallt. Men så underbart. Pysslade lite hemma. Handlade lite på Willys och marinerade kött. Hämtade Alice på dagis. Vi gick en snoa och hämtade hennes skor jag beställt. Hon gick nästan hela vägen själv.

Väl hemma lekte vi en massa och jag fotade Alice i en massa roliga possitoner.


Älskade gulliga dottern!!!

Hon sprang en massa fram och tillbaka:


Jo jag var oxå där:


Grillade på kvällen och sedan myste vi i soffan med popcorn och film, alla tre. Fast Magnus avvek för att byta däck.

Nu planerar vi kök för i morgon smäller det. Vi ska beställa. Jippi!!!!!

Ska duscha och sedan äta godis så jag blir slankare.

kram kram.

Idag är en deppig dag!!

Jo det känns så. Jag känner mig som en fet flodhäst som aldrig någonsin kommer att känna sig fin.

 

Ja alltså som en flodhäst. I går när jag klev ur duschen fick jag ett bryt. Hade tränat och allt. Såg bara dessa gigantiska lår och degiga magen. Jag har fått nog. Kommer aldrig att bli fin. Hur kan Magnus tycka om det han ser varje dag???
Så här ser vi ut i sängen:


I bland känns det bara så jävligt och jobbigt.

Alice är på dagis för första gången på en vecka. Jag har ringt runt en massa och fixat. Banken, kåren och högskolan. Hoppas jag inte får ett inkasso brev. Fick nämligen en påminnelse att jag ska betala kåravgift för en kurs jag aldrig läste. Mutter!!!!!

Magnus ska ha lönesamtal i dag på sitt jobb. Taskigt tycker jag. För det första visste han inte att det var hans ansvar och sean ska han jobba med dem han har satt lön på???!!! Hur gör man då så att det ska bli rättvist???

Vi kollade på en mysko film i går. Broken hette den.- Kan knappt berätta vad den handlade om. Helt sjuk. Rekomenderas ej. När vi kollat klart vaknade ju Alice och ville INTE sova i sin säng. Gumman!! Hon fick krypa ner mellan oss. Det är bara det att hon snurrar runt hela tiden. Inte bra inte bra.

Ska jobba två nätter nu. Skönt att jobba helnätter. Vet efter helgen varför jag ALDRIG vill gå dag igen. I såfall byter jag jobb på stutts!!!

Ja ja ska surfa vidare hej hej.

jag har jobbat en kväll!!

Det var ju jätte länge sedan jag jobbade en kvällstur. Kändes konstigt att komma så tidigt. Skönt att få åka hem och ha lite kväll.

Det är väldigt tyst här i hällby. Satte just på lite musik så man slipper känna sig så ensam. Norman fick det bli. Brukar aldrig lyssna på honom men lite skön musik.

Alice och Magnus kom fra helskinnade till gbg. alice hade babblat hela vägen. Stackars med resänärer. Ha ha!!!

Tränade ben och rygg i dag. Väntar på träningsvärken i morgon. Aj aj. Hoppas jag får snygga ben till sommaren annars blir jag arg på mig själv. Tungt ben programm är det. Går rätt bra med P90X. Maten är si så där men jag åt lite godis i går men inte i dag. Bra jobbat Stina!!!! Kom nyss hem från jobbet så jag dricker lite cola zero, lyssnar på Nordman och surfar. Skönt att slippa stressen med att jag måste gå och lägga mig. Börjar 16 i morgon. Ska grilla på dagen med grannarna. De är så gulliga, jag behöver inte tänka på maten utan bara sova, vakna och äta. Tack!!!

Nu ska jag surfa vidare.

Jackor!!

Varken jag eller gumman hade en vår jacka. men nu har vi det. I går när Magnus slutade var vi till Tunapark. där hittade vi en gör söt jacka till Alice. I dag var vi på stan och hittade en jacka till mig. kanon ju!!!!

Amanda, Helen, jag och Alice tog bussen in till stan och gick en sväng. Flickorna sprang omkring och busade. Kolla in sötnosarna:



Nu på kvällen har jag och maken tränat. Ett jätte bra pass. Till saken hör oxå att jag och Helen tränade på dagen. Toppen för kroppen. Nu ska jag duscha och läsa min braiga bok.

God natt!!

En sammanfattning!!!

I fredags kom pappa hit. jag hämtade honom vid tåget och så drog vi till Hedemora för att hämta lillan. Skönt att slippa åka själv. Vi åt lunch hos mamma. Farmor kom oxå.

När vi kom hem åkte vi för att träffa Magnus på nya jobbet. Jag har aldrig varit där. Vi åkte till stan och käkade en glass. Pappa och Alice gick och kollade på hästarna de hade på torget. På kvällen åkte Magnus till en fd jobbarkompis så vi hade kvällen för oss själva. Vi grillade med grannarna och sedan tränade jag och Andreas P90X- Ben. Vi avrundade med en film. Magnus kom hem sent.

Lördagen packade jag och drog till STHLM med jobbet som ni vet. APppa åkte samma tåg.
Några bilder:

Gud så trött jag är!!!

Har sovit skit i flera dagar. I dag är jag som ett utsketet äpple. Skulle träna hopp och stutts i dag men jag förmår mig inte att lyfta på rumpan. Får bli dubbla pass i morgon.

I dag var vi på Tunapark för att köpa en dagis jacka till Alice. Vi hittade en rosa fin på H&M. Vi fick dessutom 100 kr rabatt. Perfekt!!! Som vanligt blev det sent och Alice var hungrig och trött. Fick bli snabb pannkaka när vi kom hem. Jag och gubben åt köttfärsås och spagetti.

I morgon är jag ledig men Alice får gå till dagis en kortis. Hon är där så lite.

P90X går så där. Som sagt i dag skulle det vara fys men jag är så trött. Saknar vikter och band men jag gör så gott det går. Känns bra för psyket om inte annat. I går tränade vi alla tre. Jag, Magnus och Alice. Alice satt på Magnus rygg när vi gjorde armhävningar.

Ja ja tar nya tag i morgon och kör dubbelt. Nu film i soffan.

Det var ju ett tag sedan!!

Har bara inte hunnit. Har precis tränat P90X- ben,rygg och mage. Kommer att ha ont i benen i morgon. Jag körde med grannen Andreas. Gud va snygga vi ska bli he he.

Pappa är här så han passade Alice medan vi tränade. Ja hon sov men ändå. Alice kom ju hem från mamma i dag. de har haft det jätte bra. Nu är det tillbaka till alla vanor och så.

I morgon ska jag till STHLM och gå på golden hits. Ska bli skoj. Ska dock jobba på söndag så det får bli lungt. Ja ja jag f¨år återkomma efter helgen.

kram kram.