Nyårsafton!!!!

Ja ha då var det nyårsafton och en dag på jobbet. Eller rättare sagt NATT!!! Just nu är det tomt, helt otroligt. Efter tolvslaget brakar det loss. Vi väntar med spänning!!!! Familjen är på fest och firar. Alice ramlade och slog i huvudet för en timme sedan. Ett jack vid ögat och BLÅTT!!!!!!! Aj aj aj!!!!! Jag uppdaterar under natten, om jag hinner!!!!

Julen är över och snart är det ett NYTT år!!

Jaha då var julen över och ett helt år till nästa gång. Det var fullt ös från molrgon till kväll. Min familj kom till oss å firade jul. Massor av klappar och singstar blev det. Helgen innan jul var svärföräldrarna här och firade. En massa paket och god mat då också. Så man kan sammanfatta det som God mat, större magar!!!!! Många klappar, större lår!!!!! Många människor, större rumpor!!! Ja helt enkelt har man blivit lite rundare och mycket godare!!!! Alice lilla ängeln har gjort stopra framsteg de sissta dagarna. Bajsat och kissat på pottan en massa gånger. Hur man nu som mamma kan vara så stolt över det??? Har jobbat i helgen och vi har slitit som djur. Patient rekord på akuten och det med råge. Hur länge ska man palla????? I morgon är jag ledig så det blir att leka med dockor, dricka te ur pytte små koppar och att glo på barn tv. Mysigt värre. kram kram!!!!!!

En tuff mamma natt!!!

Den lilla ängeln sov mellan oss. Vilket helvete!!!! Hon ligger ALDRIG still. Vi sov inget Magnus och jag. Hann vi nu med allt annat i dag???? Jo det tror jag allt att vi gjorde. Willys, bolaget, tunapark, baka bröd, julskinka, klä granen och spela bingo. Tunapark- Stina kommer på mitt i natten att hon köpt usla julklappar till sin make. Som vanligt!!!! Alice är sjuk, IGEN!!! Det var hon förra julen också. 39 graders feber och hosta. Exakt lika. VARFÖR???? Nu när tomten ska komma och allt. Tomten är det enda hon pratar om. I morgon kommer mamma och syster med familj. Fullt ös. Hoppas lillan pallar. GOD JUL!!!!

En tuff natt, core framför tv:n och Cityakuten!!!

Natten var tuff, jag jobbade!!!! Fick dessutom stanna kvar efter 10 timmars jobb, fy!!! Sov i 4 timmar och hämtade alice på dagis. Hon ville ju inte gå hem som vanligt, gömde sig så jag fick leta i 5 minuter. Magnus kommer ju hem sent på måndagar så vi hade hela kvällen själva. Alltid lika spännande att komma hem med en trött dotter som bara gnäller och vill ha nappen. Suck!!! Ja ja vi gick till grannen en stund och snackade skit.

Vi åt mat, tittade på julkalendern och så somnade hon utan protester. JIPPI!!!!!! Vet ni vad jag gör då????? Jo jag sätter på mig träningskläderna och in med Core DVD:n  och tränar. Det hör inte till vanligheterna nu för tiden. Plågar mig igenom denna JÄVLA DVD. Pust och stön!!!! Maken som vid detta laget kommer hem  skrattar och säger. -det låter jobbigt!!! Gå och dö tänker jag då för mig själv!!!!!!!

Efter detta plågeri så kollar jag på det enda tv program jag följer, Cityakuten. ÅÅÅÅÅ så bra det är. Ja och nu sitter jag här och ordbajsar.

i morgon är det dagen före jul Allt ska hända då. Julmaten ska inhandlas, vi har ju varken hunnit eller haft pengar före. Vi ska tvätta, städa och baka. Köpa en sissta julklapp till Magnus, klä julgranen och spela uppersittarkväll. Det har vi gjort de senaste 5 åren, spelat alltså. Typ den enda tradition som håller. Ja tur är det väl att vildigen vaknar 06!!! Hur skulle vi annars hinna????

Välkommen till min nya blogg!