Statt har brunnit!!!

Det är ju helt otroligt. hela huset övertänt och en massa folk rökskadade. Händer detta??? Fy stackars människor.

Jag ska jobba idag så det ska bli kul att höra hur det var på AKM. Kan gissa att man gick upp i katastofberedskap. Ska äta en sen lunch nu och sedan hämta gumman. ska jobba 17-02 så jag äter sent för man vet aldrig när man får äta nästa gång.

Åker inte till Norge. Det bedyder 4 lediga dagar och gud så skönt. Visst pengarna försvinner men tid med familjen är bättre. Vi ska nog till lek och bus i Örebro på fredag.

hej svejs!!

En dag i pulkabacken!!

Idag vaknade jag av att Magnus och Alice åt frukost. Klockan var nog runtb 07. alice kollade en stund på Laban och Nicke nyfiken å så gick vi upp. Hon fick välja mellan att åka Bobb eller åka till badhuset och hon valde bobb. Skönt för mig!!! he he!!

Ja vi klädde på oss och gav oss i väg:

Skojigt värre med bobb!!



Vi åkte 3 gånger och alice skrek av lycka. sen ville hon leka i lekparken och det fick hon så klart. det är ju hennes lekstun så dit gick vi.


Min underbara ängel!!


Alice är sååå glad att få vara ute!!

Vi drog oss mot hemmet och gungade lite i parken. Sedan gick vi in och fikade i Alice rum. Smörgåsrån och oboy. Jätte mysigt. Alice fick ett frispel och sprang som en galning på hela övervåningen. Runnt alla kort på släkten. Hon slutade aldrig. Filmade för de som vill se!!!!

Åt en god fisk som min mamam lagade för ett tag sedan, den fanns i frysen så det var bara att tina. Fisk,ris, keso och grönsaker. Nu sover stumpan och jag surfar. Idag ska jag inte sova bort denna stund.

Magnus fick igår när vi skulle lägga oss ett sms om att det var styrelse möte på nya jobbet ikväll. Bra framförhållning??!! Så denna kvällen blev utan träning oxå. Måste bara köra core!!!!

Det är ju meningen att jag ska åka till Norge på torsdag men har inte hört något. Hoppas delvis på att få stanna hemma och vara ledig. Fast pengarna vore ju kul. Vi har börjat prata om köket igen men en billigare variant. Hoppas på att det kan bli verklighet. Vill det så himmla mycket. 

När Alice har vaknat ska vi till Tunapark för att träffa några arbetskamrater. Vi ska äta semla då det är semeldagen. Gott. Ska köpa med en hem till min semeltokiga man.

Magnus, trotts allt så älskar jag dig och saknar dig när du inte är här. så det så.

En mysig ledig dag

Vaknade vid 05.15 av att Alice babblade. sket i det, vägrade gå upp. Somnade om och vaknade med ett ryck 15 minuter senare och det var tyst. Tror ni jag somnade om??? nä inte då. Låg och väntade på att Alice skulle komma in. 06.30 vaknade hon. suck!!!

Vi träffade grannarna i dag. leo har ju fyllt år. Noah var hemma men inte Matilda. Vi drack te och snackade skit.

Jag och Alice smilar för kameran!!


Alice och Noah. Leo ville inte vara med på kortet. Osminkad och ofixad!!!!

Eter det gick vi hem och åt lunch. Köttbullar och stuvade makkisar. Alice somnade och jag skulle bara kolla lite på tv. Vaknade med ett ryck klockan 15.05. Aj då vi som skulle vara hos Jessica och Charlie klockan 15. det var en snabb promenad ill gamla vägen. Där fikade vi. Glass och hembakade muffin. Gott!!! Alice och Charlie går på samma dagis så de lekte bra. Klart alice inte ville gå hem.


Sötisar!!! Alice och Charlie!!


Väl hemma igen blev det korvstroganof och ris. Magnus och Alice myste lite medan jag plockade i köket. Nu sover flickan sedan någon timme och maken spelar tv spel. Ska snart gå och göra honom sällskap.

I morgon kanske vi ska åka till badhuset. Hoppas jag känner för det och att någon vill följa med. Trist att åka själva.

Igår var jag och Catto ut och gick. Alice var med i vagnen och jösses vilket träningspass. Snömodd och vagn!!!! Måste komma iväg till gymet i morgon eller kanske core i vardagsrummet. ja ja  nu är det mystid eller tv-spels tid!!!

Rockabilly!!!

ja vi ska på en sånn fest nästa månad. Jag har anlitat Catrine på jobbet. Hon är proffs på kläder. Hoppas vi kan hitta en dag och shoppa lite. Ska bli skoj.

Vi ska oxå på 2 bröllop. Ett i Östhammar och då måste vi bo på hotell. Så synd, inte. Har redan bokat ett rum, ser jätte mysigt ut. synd att jag också måste köpa nya kläder till dessa tillställningar, inte!! Catrine är även tingad till detta. Blir jobbigt för henne. Nästan så hon kan börja ta betalt. kanske en ny karrier.

Skulle ju åja till dalarna i dag men avstod pga det roliga vädret. Det får bli en annan gång. Synd bara att Alice har pratat ocm pasker(casper), ulle( julle) och Peter hela helgen. Ja ja det får bli senare.

ja ja nu ska jag mysa med amken och en poppcorn skål i soffan.

Lite från förr!!!

Hittade lite kort från förr. jag och Magnus älskar att campa. Sova i tält coh njuta av känslan av att vara fria.  Vi köpte oss ett fint tält och hann med två turer före Alice.

Den första var till Ängskärs campin och gud så mysigt vi ´hade. Var där jätte många gånger som barn.


Bara vi, klipporna och havet.

Andra gången var till Gryts skärgård. det regnade en massa. Jag var gravid och Magnus sträckläste Änglar ocg Demoner.


Det fina tältet!!

Kolla min jätte mage:





.

Tränat idag igen!!!

i morse när vi skulle gå till dagis skulle Alice absolut ha denna mössan!!!! Gunnel har stickat den förra vintern.. Det fanns inga alternativ. Jätte söt mössa men stor och passade inte alls till overallen:

Men hon är ju så söt!!!

Jag och grannen var till gymet. Det händer inte ofta att jag är där men i bland får jag till det. Det är som man aldrig varit där ifrån. Lyfter samma vikter och ja allt är som vanligt. tänk på den tiden när man tränade 5-6 dagar i veckan. Då hade jag en bred ryggtavla. Nu är jag bara bred, degig om buken. Kolla in flickorna:


Rodd!!!

Ben spark!!!


Tänk att det är så skoj att träna!!!???

ja ja så kan det vara. Jag och Alice myste när jag hämtat henne på dagis. Åt majskrokarf, drack saft och kollade på Laban. Hennes nya favvo. Spööke skriker hon och så ska man bli rädd.

I dag fick vi ett kort från USA. Det var ett tack kort från Oscar. Alice har gått med det under armen hela kvällen. Hon ska hälsa på Oscar. När man förklarar att vi inte kan det blir hon jätte arg. Älskar Oscar skriker hon och blir galen. Men vi åkte flygplan till USA. Jag höll henne under magen och så körde vi. herregud vilken energi. jag var helt slut av denna leken för det tog aldrig slut. Så Oscar är hennes nya älsklings kille.

Ska åka och jobba, har tre nätter framför mig suck!!! Ännu en helg. Vågar knappt skriva detta men på söndag HÄNDER det!!

Då ska vi träffa Madde och Niklas. Ja man vet ju aldrig vad som kan hända men så är planen. Nu ska jag natta min dotter.

hej hej och sov sött.,

En lång dag.

Idag gick ju alice upp 05.05. Det har därför varit en lång dag. Hade handledning med jobbet vid 16 och sedan ilfart ner på stan och hade pass. 4 personer!!!!! piss tråkigt att leda då men vad ska man göra???

Nu ska jag jobba tre nätter och ytterligare en helg, suck!!!

Jag och Alice hittade på massa bus i dag. Hon hittade den här i ett skåp:


Nä nu så ska jag mysa.

hej svejs!!

Träning!!

Om ni har lkäst bloggen så vet ni att jag skulle köra core i måndags!!! det gjorde jag inte. Gjorde två övningar sedan gav jag upp. tog istället med mig alice på en lång promenad. I går däremot vid 20 tiden körde jag core. Skönt att träna fast det är hemma på vardagsrums golvet. Idag har jag ju mitt pass. Spinn/box. ska bli skoj, hoppas på många deltagare.

alice vaknade 05 i morse så hon var sååååååååååååååååå  trött när klockan var 10. Tog därför en tur med vagnen och hon somnade på en gång. lillan!!!! Gick till Coop uppe i backen och köpte lite mjölk. Tänkte laga pannkaka till gumman, hon älskar det. Med sylt och keso. Själv ska jag äta kycklinggryta som blev över igår. Lite körigt i eftermiddag med maten. ska på samtal på jobbet 16.00-18.00. spinningen börjar 18.30 så när ska jag hinna äta????? Blir sent vid 20.30 tiden. Hmmm??

Nu slöar jag framför datan medan Alice sover. Skulle nog oxå behöva sova men men.

I går ringde de från det nya företaget jag ska åka med till norge. Hoppas jag och Andreas kan komma iväg nästa helg. vore skoj att åka igen. Känns tryggare om man är två.

En tråkig sak med jobbet. Nu har Jocke slutat. han är så himla bra. duktig, trevlig och en klippa. Han ställde alltid upp och man visste att man kunde lita på honom. Jätte trist!!! Jag kommer att sakna honom. Det tråkiga är att också Andreas och Harald snart slutar. Tre bra killar inom loppet av några månader, alla till ambulansen!!!

Ja ja det är bara att gå vidare och hoppas på det bästa. aknske de alla tre kommer tillbaka en dag. Har kollat upp detta med barnmorska nu. Kursen börjar våren 2010. Det finn möjlighet att få betalt av landstinget. Får se hur livet ser ut då men det är lockande. Magnus tycker att jag ska läsa. Jag vet inte om jag skulle passa som barnmorska??!! Vad tror ni???

hej på ett tag.

Två lediga dagar!!!

Jag är ledig i två dagar. Jag och alice har myste hela förmiddagen. Hon har varit en ängel. Vi var ute en sväng och gick med Emma, Alice docka.


Sen passade Alice på att vila en stund, jobbigt att gå med barnvagn. He he!!! Vi träffade fredrik och Abbe. han är solo denna veckan eftersom hans fru och dotter åkt till ett varmt skönt land.


efter denna utflykt gick vi in och drack varm choklad och åt apelsin. Kollade lite tv och läste en massa böcker. Sen värmde jag två matlådor med köttfärsås och spagetti. Smarrigt. Nu sover stumpan och jag ska oxå passa på att vila lite.

Resultat!!!

Sa jag att jag inte hade några hål???? Det hade jag inte, JIPPI!!!!! Undrar vad jag ska göra för alla pengar jag slapp lägga på det??!!!

Kram kram

Alla hjärtans dag!!!

Det är ju alla hjärtans dag i dag. Tänkte bara passa på att hälsa alla nära och kära en riktig mysig dag.



Jag älskar er min kära lilla familj och saknar er i massor. alice mamma tänker på dig vareviga sekund. Hoppas du har det bra och att du får många kramar.

Magnus, du är mitt allt och du finns nära mitt hjärta hela tiden. utan dig är jag inte hel. Älskar dig nu och för evigt.



Moppat, dammat och svettats!!!

Ja nu har jag moppat och dammat. Svettig blev jag.

Så här kände jag mig!!

Sä här såg jag ut!!!???

Synd att timmarna flyger förbi ska ju snart till jobbet. Skulle behöva handla och fixa tvätten. Men man kan inte hinna allt. Men tvättkorgen ser ut så här!!!


Ska snart fixa lite mat och duscha. Det är ju melodifestivalen ikväll. Synd att jag missar den. Men men så är det när man jobbar helgen. Vi hade en lugn natt men det körde ihop sig på morgonen. Hoppas på en bra natt i natt oxå. Skönt att hinna babbla lite med alla. Himla sugen på ett hus i skogstorp. Det ligger granne med en arbetskamrats hus. Ett renoveringsobjekt men stort och det kan bli jätte fint. Utgångspriset är dock högt. kanske man kan pressa ner. Inte mer än 800 tusen skulle jag ge. Man måste blåsa ut allt. Men fy va jobbigt att hålla på,. Inte nu inte. Bor bra där jag bor men man kan ju alltid drömma!!!!

Saknar min tjej. Det är så tyst här. Tur att jag vet att hon stormtrivs där hon är. sover mellan farmor ocgh farfar, sover dessutom länge på morgonen. Hoppas det kan hålla i sig???!!! Hon fick i dag av sina "mostrar" en hel kundvagn med plast mat! och tre ombyrten till sin docka. Gissa om lycklan var gjord.

Ja ja jag sitter här och längtar, de kommer hem i morgon. Synd att jag jobbar natten. Jag och Alice är dock ledig 2 dagar nästa vecka. då ska vi hitta på något mys, kanske badhuset.  hej svejs på en stund.

Sovit länge!!

vaknade vid 10. hade dock svårt att somna men ändå. Jag har aldrig gått och lagt mig utan familjen hemma. Det var lite läskigt. Knäppte och lät överallt. det är ju knäpptyst här i Hällby men ni vet hur det är???!!! Pysslade lite i tjejens rum. Hon har ju saker överallt. Ska nu städa lite, äta och sova en sväng. Jag ska ju jobba tre nätter nu så jag ska nog vara utvilad när jag går på den första.

Jag och Madde ska gå till Harrys och äta före jobbet. Ska köra spinning men efter det. Måste bara boka bord.

Magnus och gänget är på Universeum idag. Hoppas Alice får ha massa skoj. Återkommer efter städningen.

kram kram

Lite från förr!!!

Hej igen. Sitter och kollar på lite gamla kort. Hittade en del från den tiden jag jobbade på kåren. Under nästan hela min högskole tid jibbade jag som ansvarig på kåren. Skit skoj, det roligaste jag gjort. Jag var en helt annan person. Glad, öppen , spontan och rolig. Saknar den personen ibland. Skulle bara vilja vara som jag brukade. Livet ändras och så gör också ens personlighet. Det var då och nu är nu. Nuet är bra på sitt sätt.  kolla bara in dessa bilder!!!


Här spelar vi freeman!!

Freeman är ett tärningsspel och man blev full om man inte var duktig. Vi hade nästan alltid efterfest. När kåren stängde städades det och sen var det fest. var hemma 07 på morgonen.


Fin outfit!!! Hade dock inte detta!!!! Bara på skoj.


Detta är senare i livet. Hårdrock spinn ledde jag!!!










Lyxfällan, blogga och ensamhet!!!

Magnus och Alice sitter nu på tåget till GBG. Alice sover inte utan babblar oavbrutet. Det sitter två tjejer framför dem som försöker sova, ha ha!! Det är min flicka det!!
 
Jag har glott på lyxfällan. Gud så folk har det och så klagar jag. Hur kan man sätta sig i dessa situationer som folk gör??  Nu ska jag bara slö surfa och slappa. Kan vara uppe hur sent jag vill eftersom jag får sova i morgon, lyx!!!!! Ska ju jobba hela helgen så jag bara njuter av denna kväll. Visst saknar jag min underbara familj men men.

snart ska vi på Metallica i globen. Ska bli så jävla skoj. Vi ska sova på hotell och festa natten lång. Kan inte minnas när detta hände senast. magnus bror och tjej ska med. Å vad jag längtar. Ska sova länge på morgonen och äta en god frukost. Tänk att det där med att få sova ostörd är så viktigt nu för tiden. Man uppskattar det självklara på ett annat sätt.

hej svejs!!

Alice är arg!!

Jag arg!!!! Det är Alice nya favvon uttryck. I morse när vi skulle gå till dagis skrek hon sig blå och arg arg arg!!!! Hon fick coola ner i trappan. Det funkar perfekt. 2 minuter sen är hon lugn. Jätte söt i dag med pippi klänning och allt. Ska snart i väg till jobbet en sväng och sedan tandläkaren. Har jätte ont in yvå tänder så jag har säkert hål. Suck!!!

Klippte precis Magnus. Ganska bra om jag får säga mitt. Inte som ett proffs men det duger. Måste packa ihop lite. Höres senare!!!

en låååång dag!!!

Vaknade vid 12.30. Rusade upp ur sängen, ner i duschen, i med maten och ut i bilen. Personalmöte 13.30. Klar med det 16. 00, vidare till ICA Ekängen för alla hjärtans dags kort och spolarvätska. Hem i ilfart, öppna paket, laga mat, äta, bada Alice och lägga Alice. Puh!!!! Nu sitter jag här. Känner mig så här:


Natten på akuten var lung. skönt men natten blir så lång!!!! Jag är ju sjuksköterska som ni vet och hos oss så har man nästan alltid häcken full. Hittade en passande bild:


Man ska göra allt, hinna allt och vara en över mänsklig varelse som gör ALLA till lags. Ha ha!!!! Har funderat och kollat upp detta med vidar utbildning. Lutar mot barnmorska. Man kan med lite tur få bidrag från landstinget. Kursen börjar våren 2010 så mycket hinner hända före det. fast jag tycker ju om akuten och stora förändringar är på g. man kanske ska ha is i magen???

Jag och Magnus hade bestämt att vi inte skulle köpa något till varandra nu till alla hjärtans. Vi "firade" lite i kväll med tanke på att han åker till GBG i morgon och så klart hade han köpt en massa skoj. En hel låda med spa saker, min underbara man!!!! jag älskar dig. Jag hade bara köpt en bok, men men. Nu ska vi kolla på film, djävulen bär prada. Ska svulla i godis och läsk, på en onsdag!!!!!! Kommer att se ut som en trött gris:


Jag ska jobba hela helgen men kommer ändå att få mycket egen tid. Det ska bli skönt, elakt men sant!! magnus och Alice åker tåg i morgon och blir ompysslade hos svärföräldrarna.

Ska i morgon på kurs ochs edan till tandläkaren. jag vet att jag har hål, fy!!!1 Ser alla pengar bara flyga förbi, suck!!! Skriver mer i morgon kväll när jag lämnat familjen på tåget.
Natti natti!!!!

Min man är sjuk!!!

Han är sjuk och det händer typ ALDRIG!!! Han orkar inte ens gå upp för trappen. Så här fin är han!!


Ja ja vi har haft en skön helg. Sovit mycket och myst. i går var Victor, Jenny och Linnéa här. Vå åta lite, kiollade melodifestivalen och spelade Buzz. I dag har vi varit hoss Norrmans för Daniel har fyllt år. Vi åkte kälke och hade skoj. Ska nu iväg till jobbet men vi höres i morgon.

Stockholm!!!

Som ni alla vet som läser min blogg var jag och Alice till Stockholm i fredags. Vi tog tåget som gick 11.05. alice somnade utanför våran dörr då hon hade gått upp 04.59. Sov hela vägen till STHLM. Pappa mötte oss och så gick vi å käkade lunch. Vi mötte Gunnel där, tur var ju det för annars hade inte Alice fått i sig nått!!!

Gunnel hjälper lite!!!

Sen gick vi vidare till kulturhuset där de har ett rum för barn. ett typ bibliotek med en målar studio. Det tyckte Alice var skoj. Tog dock ett tag att tina upp men jag smörade och lovade glass om hon målade en teckning till morfar!!!
En proffsig konstnär!!!

Man målade på en hård plst skiva och sen gjorde man ett avtryck på ett papper. Jätte fiffigt!!!!

Efter detta gick vi till Åhlens för att köpa lite pippin saker för pengar hon fick i pressent. Det blev en film och två glas med pippa på. av morfar fick hon en pippi klänning. Efter det blev det glass i stora lass.

Morfar och Alice fikar lite!!



När hon åt glass och när hon fick pippi saker var enda gångerna på hela dagen hon INTE gnällde. Var inte så glad alls. Efter en lång dag tog vi tåget hem. Ett gammalt tåg så det var svårt med vagnen. alice tyckte det var jätte skoj, vi läste boken och målade bamse.

Det var ju ett tag sedan!!!!!!!!!

Har helt enkelt inte hunnit. Har jobbat tre nätter och inte haft tid med detta men nu så. Är tött men det är ju inte så ovanligt. Ska snart försöka komma i säng. Tända ljus och läsa en bok. Läser jus nu Helen Turstens nyaste bok, spännande som vanligt. I morgon ska jag och Alice åka tåg till pappa i STHLM. Vet inte vad vi ska hitta på men någe skoj finn det alltid. Junibacken finns ju men det var jätte dyrt. Har precis bokat in en semester tripp till sommaren. Alice ska få hälsa på Pippi i Vimmerby. Hon ÄLSKAR pippi.

Har i kväll varit ute och gått med Helene. En rask promenad och skönt som attan. Fläsket behöver vallas. Går jätte bra med mitt nya li, håller mig inom gränserna. Känns jätte bra. Har dock drabbats av en jobbig halsbränna som inte viker på behandling. Det är bara att bita ihop.

I söndags eftermiddag kom ju mamma och gänget hit. även pappa och Gunnel kom en sväng. Här är ett mysigt kort på kusinerna:



Blev mycket sött den helgen. Så kan det vara. Ska surfa vidare nu men hoppas på att snart återkomma!!!!

En snabbis!!!

Jag skriver bara lite snabbt. Ska till jobbet. Har varit och handlat, duschat, fixat mat och mig själv på 60 minuter. Snabbt går det. Lä'gger upp lite bilder snart från nbär mamma och familjen var här. Hej svejs.

I dag fyller tjejen 2-ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gud så fort tiden går. Idag söndag den 1/2 fyller min lilla tjej 2 år. Idag för två år sedan led jag som fan. Efter nästan 2,5 dygns värkar, feber och andningsbesvär hade jag gett upp. Ut kom hon dock fast mycket senare under natten. Nu är hon 2. HERRE GUD!!!!!!!!!! När Snuttis vaknade i morse stod det en cykel i vardagsrummet. Gissa om hon blev glad. Min cykel!!!! Pappa titta, min cykel!!!!



Klockan var 06.15 och vi var helt utslagna men med glöden i hennes ögon så. Sen öppnade hon massa paket från oss i sängen. Kolla:


Nu sover hon och snart kommer mormor,moster, kusinerna, morfar och Gunnel!!! Jag och Magnus är helt slut. Minns inte när jag var så här trött senast. Ikväll blir det soffan och två avsnitt av True blood. Men det är SLUT med onyttigheter. Gud vilken ångest jag hade igår. Fet som en padda. ALLA andra lyckas utom jag. Fan heller nu ska jag också. Ska börja i morgon med en lååååång prommenad. har dessutom lämnat in om att gå ner 10% i tid. Kan inte jobba så här mycket och hinna med mitt liv också. Får helt enkelt ta korta turer till Norge. Går som i en ständig dimma och börjar bli bitter igen. Nä inte värt det alls. hej svejs och hoppas jag hinner skriva lite i kväll.

en lång helg!!!

I fredags kom svärföräldrarna och Magnus bror hit. Vi firade svärmor under kvällen. Alice hjälpte så klart till att öppna paketen.

 Farmor fick en bock och jätte fina smycken. jag lagade Fertaostfyllda pannbiffar och en god pastaröra. Det var smarrigt kolla in makens aptit!!!


Tyvärr så jobbade jag fredagsnatten så jag åkte strax efter middagen. Lördagen väntade barnkalas och massor av folk. Familjen var på stan under dagen när jag sov och när de kom hem hade de köpt med sig en kebab till mig. Slurp sa det bara. Jag bakade tårtor och fixade. hade inna bakat mockarutor, chokladbollar och bullar. Innan alla kom så öppnade Alice paketen från farmor, farfar, Peter och Johanna.


Jag hjälpte Alice med paketen, lite svårt med snöret!!!!

Så mkom ALLA. Alice sprattlade och skrek av glädje varje gång det ringde på dörren. Mera mera!!!! Hon fick massor av bra saker. Kläder, målarsaker, pussel,harsaker. docksaker m.m. Massa kompisar var så klart här men idag blir det inga kort på dem!!!

På kvällen köpte vi SpicyHot och spelade Buzz och jag sög som vanligt!!!!!