Helgens bravader!!

En kompis fyllde år och hade Rocka Billy fest. Vi var så skit snygga!!!


Rolig att fixa till sig med magnus. han ser ju grym ut. Som en riktig raggare eller nått!! Polisongerna är lurviga och sexiga!!!

Grannen körde oss till festen. Tack för det!!!

Där bjöds på god mat och roliga människor. Tyvärr förlorade vårat lag fem kampen men vad ska man göra???





Snygga killar!! Magnus och Daniel. Ser ut som tvillingar.


Här har pollisongerna blivit ögonbryn!!

Vi kom hem vid 01 tiden och hoppade i säng efter en dusch. Vaknade på morgonen i god tid innan vi skulle ha pass. Eller inte klockan hade ju flyttats fram en timme. Inte alls bra. Dessutom var Magnus sjuk så jag fick köra passet. tack för det!!!

Nu är tjejen i Hedemora och jag ska snart träna P90X.

mamma är här!!!

Det betyder att Alice inte vill veta av sina föräldrar. Vi måste åka till tunapark och handla lite inför kvällen. Inte alls så sugen att åka. amgnus har ont i huvudet och jag i magen. men men. det blir säkert skoj. tar kort på kläderna senare i dag!!

se då

I går var en ute dag!!!

Vi träffade Jenny och Linnéa på morgonen. Vi myste i solen och hade det bra.


Linnéa är en solstråle!!!! Kolla bara sötnosen.

Vi kom in sent och Alice var skit trött. Fick kasta henne i sängen så hon fick äta efter luren. jag var ju oxå tvungen att sova eftersom jag skulle jobba natten. Det gikck kanon.

Efter alice ätit träfafde vi Helen och Amanda. Lekte i en lekpark olch snackade skit. mest om våra äkta män och allmänt om våra skit liv. Skönt att spy ur sig. Tjejerna lekte bra!!



Kom nyss hem från träningen och nu ska vi in till grannarna och äta. hej svejs!!

Fixar i morgon!!

I dag har vi varit ute hela dagen. tagit en massa kort men får fixa det i morgon. Ska till jobbet nu. Idag har det INTE gått så bra med stegen. måste ändra på detta. Ska träna i morgon och på söndag.

hej svejs och i morgon kommer bilder.

Flera besökare till din blogg!!!!

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=kinoo

En dag i promenadens tecken!!!

alice sov mellan oss i gen. Bäst så. Vi vaknade vid 07.30. Vi tittade på film i sängen. Gumman är sjuk!!! Inte den vanliga livliga lilla flickan!!!



ja som alla vet så har ju vi ett lag med i livslunken. så det är bara att traska på. I dag har jag gått 13779 steg. Inte så mycket men en förbättrin i varjefall. Alice klädde på sig själv!!!


jag och Alice gick en runda i morse. alice ville gunga först så det fick hon.


Hon är ju fortfarande sjuk men lite luft kan ju inte skada??!! Hon somnade sittandes. Raklång i ryggen och vägrade luta sig tillbaka!!!!


Vi stannade på vägen och lekte lite. Hon åt för första gången på 2 dagar. pannkaka, sylt och keso. Hon ÄLSKAR KESO. Kan äta direkt från burken. Jätte bra, mycket bättre än grädde.

Sen gav vi oss i väg till mitt jobb för att ha ett litet möte. alice sov, nästan hela tiden. Sen gick vi, så klart, ner på stan och köpte ett par skor till Alice. Vi träffade Leo och gänget och fikade på ÅHLÉns. Magnus hämtade oss.

Nu sover stumpan, mannen bada och jag bloggar. Hinner inte med detta bloggande lika mycket som jag skulle vilja. men men kanske en dag. Tänk alla de som kan försörja sig på sitt bloggande. Det vore nått det. kanske måste skriva om annat än min trista vardag??!!

Jobbar natt i morgon. Alice får vara hemma under dagen ochs e om hon blir piggare. Annars måste jag ta VAB. Man förlorar så himla mycket pengar!!! Me är hon sjuk så är hon. Hela nästa vecka ska hon vara hos mamma.

en lång kväll!!!

Vi åkte efter mycket fundering till akuten med Alice. Hon andades snabbt och ytligt. Hela magen jobbade. Hon fick inhalera Ventolin och blev något bättre. Ska få nhalatoon att ha hemma. Känns mycket bätre. Slipper jag ränna till jobbet om hon blir så igen.

Jag och Magnus åt middag vid 23 tiden och det är ju inte så bra. he he. Kålpudding!!!
Är Alice bättre i dag ska vi åka till stan och köpa skor til henne. Hennse skor är ju för små,  pinsamt!!! På eftermiddagen får hon vara med på möte på jobbet.

skriver mer senare.

Alice är sjuk!!!

Lilla underbara Alice är sjuk. Hosat, feber och förkyld. Hon andas så häftigt. Alvedon,Ipren, Ventolin och Mollipekt har hon fått med jämna mellan rum. Hon sommnade i våran säng i min famn. Så underbar. hon får sova mellan oss i natt. Så orolig för hennes häftiga andning. Då vaknar jag om något skulle hända. nojig???? ja kanske men jag har bara Alice och hon är mitt allt.

Stegtävlingen går ju så där eftersom hon blev sjuk. Skulle ju gå en prommenad med henne i dag. kanske i morgon när hon ska sova middag.

Ska i kväll se på cityakuten och dricka en stor kopp te. Sen ska jag krypa ner i sängen och hoppas på at somna. Brukar vara svårt efter tre nätter.

Ja ja ska surfa vidare men hoppas vi ses snart i gen.
Kram kram

Äntligen!!!

Jag har köpt ett par nya jeans. Det var allt på tiden. ESPRIT hade halva rea priset. Kanon ju. Det svåra är att hitta storlekar. eftersom jag är kort oh tjock så är det nästan omöjligt. 31 var super stora och 28 super tajta. 29 passade men kommer att bli för stora när jag använt dem en gång. Suck!!1 sen måste jag ALLTID sy upp i benen. Men dessa byxor får funka ändå. Det var jag och Alice som åkte en sväng för att komma iväg. Hittade massa saker jag vill ha. Ett par prickiga skor på stadiu,. Ett par träsko liknande skor på SCORETT. De är skit snygga. Med klack och allt. En jätte fin klänning, tajts och tröja på ESPRIT. Allt detta är ju flera tusen och dessutom vill jag ha ett par nya pumps och ett par fina skor till bröllopen vi ska på. Måste oxå köpa en klänning till detta. Oj ojoj!!! Till råga på allt fyller min man 30 om några veckor. varför kan man inte vinna lite pengar?????
Alice behöver nya skor. Det visar sig att hon har 2 storlekar för små skor. Suck!!! VINCENT kommer med nya skor på tisdag. Ska kolla där. Bra och slitstarka skor.

Inne på min tredje natt i natt. Är trött. Det brukar jag inte vara???!!! natten som var hade vi det jätte lungt. Natten blir så lång då. Flexade vid 05. Skönt!!! Sov i gästrummet och vaknade vid 12.30. Lite tidigt men det räcker, hoppas jag!!!!

Magnus håller på att baka pizza. Salami, mozarella, annanas och riven ost. Mumms!!!! Alice älskar hemlagad pizza. Jag oxå!!! Inte lika onyttigt och fantastiskt gott.

Ska fixa till mig nu och mysa lite med min dotter. Vi är lediga ända tills på torsdag efter jag hämtat henne i morgon. Ska försöka komma i väg och hälsa på en kompis som har fått barn. man blir ju så himla sugen på en lite bara. Suck!! ja ja det kommer när det kommer. Tog ju 2,5 år att få Alice.

Kram på er alla!!!

Skitit, äckligt och fy!!

Ja så der det ut här hemma. jag har jobbat alla dar denna veckan utom igår. alice var som en igel och ville vara ute. tror ni jag hunnit städa?? Nä inte alls. Nu är hon på dagis, jag har sprungit en kortis och skulle köära mage. Då fick jag se snusket på nära håll. Ånngest. Måste dammsuga en snabbis, duscha och äta. sova, hämta Alic och Emelie. Hem, laga mat, lägga barn och åka till jobbet. ja ja lika bra att hålla igång. Emeli är så gullig och Alice älskar henne. inga problem. bara jobbigt att jag måste städa när jag borde sova.

i går såg jag och Magnus på en film som hette Twilight eller nått sånt. det var en snäll vampyrfilm som mest handlade om ett kärleksförhåkllande. skit bra faktiskt. Gumman kom in under natten vid 5 tiden och vi vaknade av Magnus klocka vid 7. skönt6!!!

Ja ja måste sätta fart!!

hej svejs

Våren, är den här nu???

Kan ju aklltid hoppas att våren är kommen!!!! Livet känns lite lättare då. Man blir piggare och gladare.

Lill tjejen sover, måste väcka henne snart. annars blir det så sent i kväll. jag somnade oxå en stund i sängen. skönt!!! Skulle behöva städa men det är min enda lediga dag och då har jag inte lust med det. Ska jobba hela helgen och det är dö trist. Tycker mest synd om Magnus som får vara själv hela helgen. Några timmar får vi ihop.

Nästa vecka ska vi på rockabilly fest. har lånat en läcker klänning av en kompis. Mamma kommer hit för att se efter Alice. Sen kör jag hem henne och alice ska följa med. vara hos mamma en vecka. det är bra för de ses så sällan. Kanske hon hinner träffa sina kusiner som hon pratar om hela dagarna.

Funderar på om vi ska ta oss till Tuna Park och köpa vantar till skruttis. Hon är vantlös, nästan. Magnus kommer hem sent för han ska träna efter jobbet. I kväll blir det gos i soffan och popcorn. Han är så underbar min man. det märks redan att han är på bättre humör. så skönt. I dag var hans första dag på det nya jobbet. ska bli kul att höra hur det gått.

Nä måste väcka stumpan. hej svejs!!

Magnus semester, jag jobba!!!

Maken har semester mån och tisdag. jag skulle igentligen vara ledig men när schemat juserades fick jag ett pass i dag, surt. Men men. har myst med alice, sovit en stund och ska nu åka och handla.

Träna innan jobbet och sedan är det ju måndag. Det betyder kaos på akuten. Det har varit så i alla år jag jobbat där och det lär ju inte sluta med det. Gör inget. Tycker det är bra att hålla igång när man kommer till jobbet. går fortare då.

hej svejs.

Vårens smygpremiär!!

Sönadgen var solig och underbar. Vår känslorna spirade och planer tog plats. Vi var ute frpån 9-17. Jirenius hade ett bord som vi plaserade på framsidan mellan våra dörrar. jätte mysigt. Tjejerna lekte en massa och Alice trivdes som fisken i vattnet. jag fick ett röjnings ryck!!!


Det lilla förrådet på framsidan var i kaos och alla Alice kläder oxå. Nu är det bättre men inte bra.

Medan jag röjde cyklade Alice:


Kvällen grillade vi med grannarna, igen!!! Gott, Igen!!!!!

Lördag!!

Lördagen blev ju inte som vi tänkt. eftersom vi aldrig åkte till Hedemora. Vi käkade på kvällen med grannarna. Grillade kycklingspett och en massa plock mat. Hur gott som hellst. Lilla Linnéa var in te så glad i att vara ensam med oss när Pappa Victor skulle hem och hämta lite saker. men men han kom fort tillbaka då de bor ett stenkast från oss.

Vi laddade inför melodifestivalen med melodiSingstar:

Emelie, så himla duktig. Satte alla låtar nästan perfek!!!

efter det åt vi den smarriga maten och sen såg vi en dansuppvisninga av flickorna:


Melodifestivalen med olika favvoriter. Jag och Andreas höll på Måns. Chatto på sarah, Victor på HEAT och vad Magnus höll på fram gick aldrig. Jag  todde dock på Snälla snälla. Alla hade fel men det blev ju bra ändå. Jirrenius gick hem och Victor satt kvar och surrade. vi pratade om allt möjligt. Victor är verkligen trevlig och vi gillar honom i massor. (Dig med Jenny men du var på annat håll!!!) Pratade om saker som man inte kan prata med om för alla. Skönt att ventilera och få lite råd. Tack!! he he!!!

dagen efter!!

I morse vakande alice som vanligt vid 6 tiden. Eftersom jag aldrig somnade så fick Magnus gå upp. ha satte på en film i vardagsrummet och somande till. när han vaknade hittade han alice ätandes på choklad. All choklad som blev kvar i går stod på bordet. Men den åt hon upp när pappa sov:

Gullunge!!!

Hela familjen åkte till tunapark och vi handlade faktiskt lite saker. skoj. Jag köpte strumpbyxor, en klänning. Magnus 2 tjocktröjor och en t-tröja. alice en t.tröja, halsband och gummisnoddar. alice fick pannkaka och vi drack lite kaffe.

Nu sover de båda som 2 utslagna hjältar i sängen. Jag ska försöka träna lite här hemma. Ikväll kommer Jirenius och Victor hit. melodifestivalen!!! heja Måns!!!!!!

Niclas sjöng, Magnus sjöng och Madde oxå, i en nappflaska!!!

Ja som ni så fint ser på bilden sjöng Madde med i en nappflaska. Frågade lite fint
-är du hungrig?
-Nä jag sjunger med!!!

En rolig kväll.

Ja igår var en lyckad kväll. Ledde ju spinning. det var full och jag fick mycket berömm för ett bra pass. Jätte roligt.

Madde och Niclas kom faktiskt. Vi åt tacos och snackade en massa goja. Alice åt mest majs men men. madde är ju en naturbegåvning när det gäller barn. Alice var som en igel på henne. Läste sagor och tidningar.



När alice gick och lade sig spelade vi först en omgån buzz, sen spelade grabbarna Gitar hero och vi avslutade med skönsång. Grannarna kommenterade detta i morse när vi träffades på tunapark. Ha ha.


Det blev sent men vad gör det. Magnus var lite smått arg att jag inte förvarnat honom att Niclas var så vältränad. han fick ångest. Men vadå???? jag har ju inte tänkt på det. Han är ju en kille som vem som hellst att han sen har en vältränad kropp är ju en bonus. Min Magnus är oxå fin i kroppen så det så.

Madde är ju så rolig, vet inte hur många gånger vi förklarade singstar innan hon fattade. Men sen så dominerade tjejerna!!!!!

Vill bara tacka er för en trevlig afton och vi ses om 6 månader igen (hmm)

Fredag den 13

I dag är det den dagen på året som många fruktar. vi har haft två fredag den 13 på kort tid.

är på väg till gymet, ska leda spinning. Hoppas att allt går som det ska. Maddde och Niclas ska komma hit i kväll. Tredje gången gillt. Inte lyckats träffas än. men det är några timmar kvar, allt hinner hända.

Skulle ju åka till Dalarna och mamma i morgon men de är magsjuka. Det vill vi inte bli. Så hux flux blev det en tom helg!!!???

Magnus och Alice har varit lediga ihop idag. Varit till öppna i Torshälla. Victor och linnea var med. Det märks så tydligt när Alice har varit med sin far. Då vill hon inte veta av mig. Suck!!!

Måste rusa men vi ses snart igen!!!

Helgens bravader!!!

Vi så Metallica. Tur hade vi kan man säga eftersom alla säkert redan vet att söndagen konsert blev inställd. Troligtvis fick james matförgiftning.

Ja ja vi såg dem i varjefall. Gud så bra och vilken stämmning. Vi började resan på tåget:


Förväntansfulla och fulla av energi begav vi oss mot huvudstaden. Vi skulle på bo tegnerslundens hotell. Tog tunnelbanan och letade oss fram till hotellet. helt okej rum och nära stan. Vi laddade med lite alkohol.


Vi tog oss in mot globen med t-banan. Tänkte äta något där, vilken miss.- Alla var ju där så klart. blev enn snabb börgare på MCDonalds och sedan gick vi till arenan. Fick vänta en stun innan vi fick komma in. Gissa om vi hade bra platser. Mitt framför scenen. Scenen var runt och placerad mitt i globen. Skit häftigt. Alla kunde se bra och de som stod kunde känna svettet från bandet. Häftigt. Det var två förband. Fråga inte vad de heter. kan inte stava. När Metallica gick på steg jublet och en häftig laser belysning började. Kändes nästan som vi satt på scenen. Jag som inte har lyssnat så mycket på Metallica kände inte igen alla låtar men vad spelar det för roll. De är så jävla bra live. Jamse, som är sångaren, bjuder verkligen på sig själv. Självklart hade de bomber och eldsflammor. Metallica är ju Metallica.

Ni ser ju själv hur bra man såg!!!!

Egter spelningen skulle vi ta oss in till stan och en pub. Inte så lätt för 2 Göteborgare och 2 Eskilstuna bor att hitta en pub i storstan. letade och letade. Sms:ade tillslut Linda på jobbet. Tyvärr blev vi inte klokare. Hamnade tillslut på en Irlänsk pub och tog 2 öl. Kom i säng vid 03 tiden. sov som en stock tills klockan ringde och det var daxs för frukost.

Söndagen tillbringade vi på stan. Köpte en del saker. Bla till Alice och en kjol till mig. Magnus gjorde ett kap på MQ. Sen striosade vi till gammla staden och fikade lite.



Vi lämnade Johanna och Peter lite avis. De skulle ju på Metallica söndag oxå. men men vi åkte hem till E.tuna och verkligheten. Glodde på film med svärföräldrarna och lade oss tidigt. En rolig, trevlig och mysig VUXEN helg.

I dag är det Metallica!!!!!

I dag är det dagen!!! Ska bli så himla skoj.

Ja ja i går så var jag och Alice lediga. Vi hittade på en massa bus. Kolla in bus ungen:


Försökte tejpa igen munnen men det gick inte så bra. hon babblar hela tiden. bla bla bla bla. Hon är så himla go och gullig. Älskar dig min lilla tjej.

I natt kom familjen merdén hit. Blev sent men vad gör det. Svärföräldrarna sov i våran säng. Alice blev lite ställd när hon kom in på morgonen och mamma å pappa var borta. Men det gick bra så klart. Jag och Magnus sov i den lilla sängen i gärstrummet. Herregud så trångt. Sov nästan inget.

Vi åket tåg till STHLM runt 13. 17.30 är insläppet. Skänk oss en tanke då och fundera på hur glada vi är. Vet inte när jag och Magnus gjorde något eget sisst. Dessutom får vi sova på hotell och utan barn. LYX!!!!!

En liten bild på svärfar och gumman:


Nu återstår bara att hitta några kläder att ha på sig för kvällen bravader. Ses en annan dag.

Rock on!!!!



Ångest!!!

Det märks att jag varit en träningsnarkoman en gång i tiden. Har sådan ångest just nu över att ALDRIG hinna träna. Skulle vilja få till en bra rutin för min träning, Magnus träning och tid med familjen. En tuff nöt att knäcka.

En rätt trött efter tre nätter på jobbet. Skule bara vilja lägga mig och sova. får härda ut en stund till. Magnus fixar i köket efter igår och jag bloggar. Han hade jobbarkompisar över igår för att kunna lämna över allt på ett bra sätt. han kom i säng vid midnatt och klockan ringde 05.10. Jobbigt. Kanske han vill lägga sig i sängen och mysa i skaplig tid??!! man kan ju hoppas.

Idag har jag och Alice varit hos min jobbarkompis Anna. De bor i en charmig gammal villa i Roxnäs. Det ligger mellan hällby och Torshälla. Jätte fin ställe. Sjöutsikt och vinklar å vrår. Drömm läge. Alice stormtrivdes direkt. De har 5 barn så det fanns massa att titta på. Det blev ju bara bättre när hon fick våfflor, grädde och sylt. Blev så klart arg när vi skulle åka.

Vi hämtade Magnus på gymet och åkte till Gelins. Där fick vi kycklinglasange. Perfekt att åka runt å få mat. he he he!!!

I morgon har vi inget för oss alls. Lite trist men men. Ska städa lite och sova middag med tjejen. Stora planer. Kvällen tänkte jag ägna åt träning och maken. När Alice sover blir det chanpange och mys. Senare på natten kommer Merdéns från götet.

Ja ja får se om jag hinner blogga i morgon.

”Dagsömnighet är ett stort folkhälsoproblem”

Det står det i en artikell i aftonbladet. Detta stämmer till 100 % på min MAN.  Han är ständigt trött och på dåligt humör. Läs så får ni se. kaffe och små korta sömn pauser är toppen. Bra med buss Magnus. Du får sova i 30 minuter innan du kommer hem. TOPPEN!!!!!!


En jobb dag!!!

Ska jobba i natt. 3 nätter framför mig, känns ju så där.

Beställde lite kläder från Hennes i går. Bara vanliga linnen och en klänning. Kommer aldrig ui väg och handlar annars. Hoppas att det passar bara. Jobbigt att skicka tillbaka. I helgen ska vi på Metallica i Globen. Ska bli skit skoj. Vi ska bo på hotell och på söndagen ska vi strosa i STHLM. Svärföräldrarna passar Alice här hemma. LYX på hög nivå.

i natt kom alice in till oss vid 2 tiden. jag lyfte upp henne och vi somnade om direkt. vaknade av Magnus klocka vid 07.30. Helt otroligt. Tror hon sover bättre mellan oss.

Vet ni, i går sprang jag. Jösses va tung jag är. Gick och sprang om vartannat. Fick jätte ont i ryggen. Flåset var okej men ryggen och tyngden på kroppen var värst. Tänkte träna core i dag på morgonen men pallar inte. Behöver bara lite egentid med datan och slappa. Ska ju sova på eftermiddagen då jag ska jobba natten. Skönt att veta att man får sova igen.

Idag kommer Magnus hem jätte sent. Blir nästan bara hej i dörren. jobbigt men det är så ibland. Vi får ses en annan dag. Måste dra vidare men skriver snart igen.

Kram på er alla vilka ni nu är??!!!

Min fina familj!!

Idag fick jag ligga kvar i sängen. Gud så skönt!!! alice vaknade vid 4 tiden men somnade om rätt fort. Kom in till oss vid 6 och somnade om till 06.20. Då gick hon och lade sig 2,5 timme senare???!!! Fattar inte detta fenomen. medan jag sov så letade Magnus och Alice på kläder i h&m kattalog till mig. Gulliga de är. Blev lite dyrt bara!!1
Så fina de är:


När jag vaknat och ätit så gick vi ut en sväng. Hamnade sen hemma hos Jirre och fikade lite. Nu sover gumman och amnnen är å tränar. Själv har jag så himla ont i magen. Kanske jag kan träna i kväll. Core i vardagsrummet???!!! Man kan ju alltid hoppas och försöka.

Hos grannen!!

I går kväll var vi hos grannarna. God mat och gott sällskap. Vi drack lite kaffe först och snackade skit. Tjejerna lekte jätte bra. Lilla Noah var också med i sin gåstol. Han tyckte väldigt mycket om Alice pippi toffsar. Sen åt vi jätte god texmex kyckling och laddade för melodifestival. Gud vilken kass omgång. Tjejerna höll låda så vi hade annat att titta på. alice sprang fram och tillbaka 100 gånger och skrek av lycka. Matilda försökte hänga med så gott det gick. De åt popcorn och drack vatten. Båda flickorna hade gott humör trotts att klockan var efter läggdags.



Kolla in tjejerna!!!!

Jag fcik en massa tröjor av Leo. tackar!!! Alltid bra med lite "nytt". vi gick och lade oss vid 23 tiden. Trötta efter en lång dag.

En solig dag!!!090228

den här dagen vaknade jag och solen sken. Gud så underbart. Jag riktigt längtar till sommaren och att få fixa i trädgården.

Jag och Alice tog oss en promenad med Amanda och Helene. Vi gick långt och tyvärr somnade Alice i vagnen. Klockan var bara 9. Men vad gör man. När vi kom hem satt vi oss på trappen på framsidan och fikade. Alöice trivdes så himla bra. hon älskar att vara ute.


Sen gick vi in för att mysa och sova vilket inte gick så bra. Attans unge. Jag skulle träna core men det blev inte av. Ingen bra tränings vecka alls. Måste ta tag i det nästa vecka. Fy på mig!!!

En dag på lek och bus!!! 090227

Jag har inte hunnit!!! Sorry!! Nu kommer det en massa i stället.

I fredags hade Magnus semester och familjen åkte till Örebro där det finns ett jätte roligt lekland. Vi har varit döär en gång tidigare. Vi var trötta efter bara några timmars natt sömn. Typ 2 timmar för mig och 4 för Magnus men vi åkte ändå. Det var jätte mysigt och ALice var så duktig. Lika skoj och jobbigt för oss vuxna som för barnen. Kolla alla bilder:

Alice klättrar och klättrar. i bland behövs lite hjälp!!!!


Kryper i en tunnel. Jätte skoj men håret står åt alla håll!!!


Basket med pappa!!!


Bollar, bollar, bollar!!


Vi åt mat och glass. Det får man när man är på utflykt med familjen. Den dyraste glassen jag köpt. En kula 22 kroner. Hmmm!!! ja ja det drabbar ju ingen fattig, eller?? Kvällen blev lugn med film i sängen.