Helgens bravader!!!

Vi så Metallica. Tur hade vi kan man säga eftersom alla säkert redan vet att söndagen konsert blev inställd. Troligtvis fick james matförgiftning.

Ja ja vi såg dem i varjefall. Gud så bra och vilken stämmning. Vi började resan på tåget:


Förväntansfulla och fulla av energi begav vi oss mot huvudstaden. Vi skulle på bo tegnerslundens hotell. Tog tunnelbanan och letade oss fram till hotellet. helt okej rum och nära stan. Vi laddade med lite alkohol.


Vi tog oss in mot globen med t-banan. Tänkte äta något där, vilken miss.- Alla var ju där så klart. blev enn snabb börgare på MCDonalds och sedan gick vi till arenan. Fick vänta en stun innan vi fick komma in. Gissa om vi hade bra platser. Mitt framför scenen. Scenen var runt och placerad mitt i globen. Skit häftigt. Alla kunde se bra och de som stod kunde känna svettet från bandet. Häftigt. Det var två förband. Fråga inte vad de heter. kan inte stava. När Metallica gick på steg jublet och en häftig laser belysning började. Kändes nästan som vi satt på scenen. Jag som inte har lyssnat så mycket på Metallica kände inte igen alla låtar men vad spelar det för roll. De är så jävla bra live. Jamse, som är sångaren, bjuder verkligen på sig själv. Självklart hade de bomber och eldsflammor. Metallica är ju Metallica.

Ni ser ju själv hur bra man såg!!!!

Egter spelningen skulle vi ta oss in till stan och en pub. Inte så lätt för 2 Göteborgare och 2 Eskilstuna bor att hitta en pub i storstan. letade och letade. Sms:ade tillslut Linda på jobbet. Tyvärr blev vi inte klokare. Hamnade tillslut på en Irlänsk pub och tog 2 öl. Kom i säng vid 03 tiden. sov som en stock tills klockan ringde och det var daxs för frukost.

Söndagen tillbringade vi på stan. Köpte en del saker. Bla till Alice och en kjol till mig. Magnus gjorde ett kap på MQ. Sen striosade vi till gammla staden och fikade lite.



Vi lämnade Johanna och Peter lite avis. De skulle ju på Metallica söndag oxå. men men vi åkte hem till E.tuna och verkligheten. Glodde på film med svärföräldrarna och lade oss tidigt. En rolig, trevlig och mysig VUXEN helg.

Kommentarer
Postat av: Jirre

Grattis till en skön och magsjukfri upplevelse!! Borde snart vara dax för en grillkväll nu innan våren kommer?

2009-03-09 @ 21:19:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback